fbpx

Waar kan ik jou mee helpen?

Wil je werken aan je online zichtbaarheid? En kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Dan zit je bij mij goed. Ik help ondernemers met hun contentstrategie, social media en teksten. 

Online content(strategie)

Welk verhaal vertaal je aan wie, op welk kanaal? Dat is de kern van een goede contentstrategie. Alleen met een goed plan bereik je je (potentiële) klanten en kun je echt met ze connecten. 

Social media

Wat is een goede post op Facebook, Instagram en LinkedIn? Als je weet hoe social media werken en je relevant bent voor je doelgroep, kun je groeien. En zo meer klanten vinden via social media. 

Écht goede teksten

Je boodschap overbrengen met teksten die bij jou passen.  Er zijn basisregels voor goede teksten, maar er is ook nog zoiets als jouw eigen tone of voice. Die help ik je vinden.

Online contentstrategie

Op een goede manier je klanten benaderen, start met een goede strategie. Nee, geen langdradig plan dat in een stoffig laatje belandt. Maar een korte strategie die ingaat op de doelen, doelgroepen, de keuze van je kanalen en de richting voor je content.

Voor je content zoek je de overlap tussen wat jij wil vertellen en wat je doelgroep wil weten. Ik vind het ontzettend leuk om deze sweet spot samen met jou te vinden. Ik zie altijd kansen en heb volop ideeën als het gaat om content. Ook geef ik je tips en tricks voor als je zelf even geen inspiratie hebt voor waar je over kunt schrijven of posten op sociale media.

Social media

Als je weet wat je op welk kanaal gaat vertellen, moet je ook nog weten hoe sociale media werken. Elk kanaal heeft zijn eigen spelregels. Wat een goede post is op bijvoorbeeld Instagram, hoeft dat niet op LinkedIn te zijn. Hashtags op LinkedIn gebruik je op een andere manier dan op Instagram. Wat is het algoritme en hoe ga je ermee om? En wat zijn handige tools om je posts mee in te plannen, zodat je er niet iedere dag mee bezig hoeft te zijn?

Dat en meer leer ik je graag, ook met behulp van mijn online cursus ‘Je social media als je visitekaartje, in 30 dagen de basis op orde’. 

Echt goede teksten

Als neerlandicus heb ik een passie voor taal. En meer specifiek voor structuren in tekst en taal. Ik heb het snel door als een tekst niet goed loopt en kan dan ook precies aanwijzen waar dat aan ligt.

Soms schrijf ik zelf teksten voor opdrachtgevers, andere keren redigeer ik stukken. Ook heb ik al tientallen schrijftrainingen gegeven, waarin ik deelnemers de basis leer van het schrijven van goede teksten. 

Het schrijven en/of redigeren van teksten is altijd maatwerk, dus neem even contact met me op als je wil dat ik je hiermee help. Dan maak ik een offerte.