COM & PLAY voor personal brands (1:1)

Bouw jouw personal brand zoals
de big brands hun merk bouwen.
En word hét A-merk in je branche.

De 1:1 is er voor jou als je er klaar voor bent om je echt te onderscheiden. Bijvoorbeeld als:

C

Je bedrijf gegroeid is, maar je uitstraling online nog die van je vorige fase is. Je branding past niet meer bij jou, je bedrijf en het type klanten dat je graag hebt. It's time to step up the game!

C

Je interimopdrachten doet en je werkt aan je eigen aanbod. Je wil dan ook klanten aantrekken buiten je warme netwerk en ja, dan is personal branding en jezelf online goed presenteren essentieel.

C

Je je eigenlijk een beetje schaamt als je naar je eigen website of socials kijkt. Ergens doet het geen recht aan hoe goed je bent. Je weet dat je op bepaalde kanalen echt kansen laat liggen. Tijd om dat aan te pakken!

Onderscheidende communicatie maakt je bedrijf beter


Hoe zou het zijn als jouw bedrijf een knaller van een communicatiestrategie heeft en die goed doorvoert? Dat je klanten exact weten waar jij voor staat en staan te springen om je jou te werken, omdat ze je tof vinden?

Wat onze samenwerking je oplevert

N

Je maakt makkelijker keuzes in je bedrijf. Je weet namelijk waar jouw merk voor staat en wat off brand is. Hallo bijl die moeiteloos knopen doorhakt.

 

 

N

Je hoeft niet meer uit te leggen wat jou anders maakt dan je concurrent. Sales calls zijn easy peasy geworden, omdat je communicatie voor zich spreekt.

N

Nooit meer contentstress. Je hebt een koers, een strategie en schrijft zonder moeite killer converterende copy. In jouw eigen unieke tone of voice.

 

N

Fun en focus. Meer plezier in je communicatie. Jep, het heet niet voor niks COM & PLAY 😉

Are you in?

Dit is wat je krijgt:

1:1 commitment van mij om je branding écht goed aan te pakken. Ik sta naast je om strategische keuzes te maken in je communicatie en ben je frisse blik van buitenaf die je scherpt houdt, zodat je echt een knaller van een personal brand bouwt.

– Tweewekelijkse calls om te checken of je nog op koers ligt. Ik geef je feedback op je plannen en uitingen, zodat ik je echt kan garanderen dat je megastappen zet in hoe je je online presenteert.

– Plus: ik leer je alles zodat je dit ook nog steeds kunt als ons traject afgelopen is.

– Support via Voxer (een soort WhatsApp) zodat je alle kleine of minder kleine vragen meteen aan me kunt stellen. Wel zo efficiënt.

– Loop je ergens vast? Met mijn 15 jaar aan ervaring in de communicatie voor grote merken én personal brands heb ik altijd een goede oplossing voor je.

– We sluiten het traject op een supertoffe manier af. Hoe? Dat hoor je later 😉

Zo is het om met mij samen te werken:

“Het is een feest om 1:1 met Lisette te werken. Zelfs als je je branding al redelijk op orde hebt, zet Lisette je nog meer op scherp. Altijd liefdevol en met een glimlach, maar goudeerlijk. Met als resultaat een topbranding, veel likes en reacties én nieuwe cliënten.”

Rosan Boersma
www.rosans.nl

“Lisette levert kwaliteit, is professioneel en geeft altijd goed communicatie-advies waarmee ik daarna verder kan. Ze onderneemt uit passie en altijd met een glimlach.”

Mirjam Cremer
www.purelifegeboortefotografie.nl

“Lisette heeft me enorm geholpen bij de COM & PLAY strategiesessies. Brain picking, love it. Out of the box denken en mijn blinde vlekken op tafel leggen. Origineel en verfrissend. Echt fijn om met jou samen te werken.”

Anoek Schippers
www.anoekschippers.nl 

 

 

 

Het 1-op-1 traject is er voor jou als je wil knallen met je communicatie

Q

Dit is niet voor ondernemers die over iedere stap blijven treuzelen. Soms zijn dingen spannend, I know. I'm here to help. Maar ik ben geen personal coach, dus als je nog door heel veel lagen heen moet, dan kun je dat beter eerst doen. Dan kom je daarna bij mij voor toffe communicatiestrategieen die ervoor zorgen dat alles wat je naar buiten brengt in lijn is met het dna van je bedrijf.

Zo ziet onze samenwerking eruit:

Om de maand een live strategiesessie

 Live strategiesessies

Om de maand hebben we live strategiesessies van een dagdeel. We gaan aan de slag met je brand identity, contentstrategie, messaging en teksten. Een mix van strategie en praktische uitvoering. 

Calls van 30 minuten

Tweewekelijkse sparsessies

Om de week bellen we om te kijken hoe het met de plannen staat. Ik hou je scherp en denk met je mee over hoe we je doelen zo snel mogelijk kunnen bereiken. Plus, ik deel mijn kennis en ervaring met jou zodat je ook zelf echt beter wordt in communicatie en zelf door kan als ons traject klaar is.

Altijd support

Unlimited support via Voxer

Je kunt in deze maanden al je communicatievragen aan me stellen. Ik geef je graag feedback op alles wat je creëert. We trekken echt samen op om je communicatie naar een next level te tillen.

 

Ondernemer en communicatieprofessional

Sinds ik werk aan mijn personal brand trek ik veel makkelijker de leukste klanten aan

Ik ben Lisette. Communicatiestrateeg met meer dan 15 jaar ervaring in de communicatie bij A-merken. Eerst deed ik vooral interimopdrachten. Die kwamen via mijn offline netwerk naar me toe, daar hoefde ik vrij weinig aan branding voor te doen.

Totdat ik mijn eigen aanbod wilde verkopen. Ik wist: ik moet mezelf nu echt op een goede manier presenteren om op te vallen. Dat heb ik gedaan door mezelf met COM & PLAY als merk neer te zetten.

Het resultaat: sinds dit jaar doe ik geen interimopdrachten meer en richt ik me volledig op mijn eigen aanbod. Ik trek superleuke klanten aan voor mijn 1:1’s en mijn laatste borrel was binnen no-time uitverkocht.

Wil jij je ook onderscheiden in je branche? Werk 1:1 met mij samen. Dan help ik je bij iedere stap in hoe de grote A-merken hun merk bouwen en hoe jij dit voor jezelf als personal brand kan toepassen. 

Wat anderen zeggen…

FAQ

Wat is de investering?

€997 per maand. Je kunt kiezen voor 3 of voor 6 maanden. We bepalen samen wat voor jou het handigste is.

Wie is je vader, wie is je moeder?

Mijn ouders zijn ondernemers en zitten in de fotografie. De zwart-witfoto’s op mijn site heeft mijn vader van mij gemaakt. Tof hè?!

Ik heb al best veel marketing- en communicatiekennis. Is het dan wel geschikt voor mij?

Yes, zeker! Want we hebben allemaal blinde vlekken. Ik hou je scherp en zie wat jij niet ziet, omdat het als buitenstaander nu eenmaal makkelijk is om de vinger op de zere plek te leggen. Daarnaast is dit echt een maatwerk 1-op-1 traject, dus alles wat je al weet en doet, daar gaan we het niet te lang over hebben.

Kan ik in termijnen betalen?

Zeker! Je kunt in maandtermijnen van €997 betalen.

Ik heb mensen in dienst die mijn communicatie doen. Hoe ga je daarmee om?

Ik heb graag één aanspreekpunt. Bij de sessies kunnen meerdere mensen zijn. Hoe meer zielen … 😉

Waar vindt de offline sessie plaats?

In Amsterdam, bij jou op kantoor of bijvoorbeeld ergens op de helft. Daar ben ik flexibel in. Woon je in het buitenland? Dan kan online natuurlijk ook!

Mijn klanten zijn managers van grote organisaties. Ik wil niets met felle kleuren of confetti op foto's...

No worries, we gaan echt kijken naar jouw dna en dat van je bedrijf. Ik ben juist enorm tegen copy pasten, dus je hoeft je echt niet druk te maken over dat ik alleen maar kopieën van mezelf maak. Integendeel…

Wanneer start het COM & PLAY 1-op-1 traject?

De startdatum bepalen we samen en is het liefst binnen nu en twee weken. Als je je hebt aangemeld neem ik contact met je op om de intake en livesessie te plannen. De dag van de livesessie is dag 1, vanaf dan gaat de samenwerking in.

Mijn vraag staat er niet tussen!

Blijf ademhalen, het komt goed. Stuur me even een mailtje op info@lisettemolenaar.com en ik kom er snel op terug.

Are you ready for COM & PLAY?

#comandplay