fbpx

Heb je het gevoel dat hoe je je online presenteert geen recht doet aan hoe goed je eigenlijk bent?

Dan is hier de COM & PLAY Experience: Bouw je A-merk

Aan het eind van het programma heb je mega stappen gezet in hoe je je online presenteert, je netwerk verbreed en ook nog eens heel veel lol gehad. Yes, prepare voor een echte experience!

En ja, een kloppend merk en geweldige communicatie zorgen ervoor dat je makkelijker de juiste klanten aantrekt en dat je met een superfijn gevoel je je website en socials aan anderen laat zien. 

Voel je dat je kansen laat liggen?

I

Offline ben je echt wel sprankelend, bruisend, enthousiast. Maar online. Tja, daar mist de spark nog. Je wil dat meer mensen zien hoe goed je bent, zodat ook meer mensen klant van je worden.

I

Concurrenten groeien harder dan jij. Best irritant, omdat je weet dat ze niet beter zijn in het vak. Wel in zichzelf op een goede manier profileren. Ja, het is tijd om jezelf echt te onderscheiden.

I

Ai, je marketing en communicatie kosten te veel tijd. Als je meer koers hebt in je communicatie, kun je sneller slagen maken. Meer tijd over voor andere dingen dus!

 

 

Wat gaan we doen?

  • Get ready voor een mix van live events, wekelijkse toffe online masterclasses en q&a’s, challenges om je even echt aan te zetten, een fijne groep ondernemers én een online programma waarin echt alles zit om van je merk een A-merk te maken. 

Dit levert het Bouw je A-merk programma op:

N

Een supertof brand waarbij je potentiele klant denkt: "met jou wil ik samenwerken". Dus: maak je klaar voor aanvragen voor samenwerkingen.

N

Je maakt makkelijker keuzes in je bedrijf. Je weet namelijk waar jouw merk voor staat en wat off brand is. Hallo bijl die moeiteloos knopen doorhakt.

 

 

N

Je hoeft niet meer uit te leggen wat jou anders maakt dan je concurrent. Sales calls zijn easy peasy geworden, omdat je communicatie voor zich spreekt.

N

Je huidige klanten zijn trots om juist bij jou klant te zijn. Ze worden fans. Je community groeit en daarmee ook je constante stroom aan klanten.

N

Nooit meer contentstress. Je hebt een koers, een strategie en schrijft zonder moeite killer converterende copy. In jouw eigen unieke tone of voice.

N

Fun en focus. Meer plezier in je communicatie. Jep, het heet niet voor niks COM & PLAY 😉

Is Bouw je A-merk iets voor jou?

Dit programma is voor jou als: 
– Je een zzp’er bent en al een goedlopend(e) dienst of product hebt en vindt dat het tijd is om de communicatie van je bedrijf (website, social kanalen etc.) naar het volgende level te tillen. Wat je hebt staan is niet slecht, maar je wil verbeteren om er nu écht uit te springen en hét A-merk te worden in je branche.
– Je een mkb bent en serieus aan de slag wil met de branding van je bedrijf, op een manier zoals de grote merken dit doen. Je hebt bijvoorbeeld eerst je klanten vooral uit je netwerk gehaald en hoe je je online presenteert was daarbij minder belangrijk. Nu je wil groeien is dat anders. Of als je geen afdeling communicatie hebt en het alleen doet, dan is dit je kans om maandelijks in de groepscalls te sparren over je communicatie-aanpak.
– Als je als starter vanaf de get-go je branding goed wil aanpakken. 
– Als je iets nieuws gaat lanceren en daarbij je communicatie van je product of dienst meteen wil ‘nailen’.

Wat anderen zeggen over Bouw je A-merk…

Are you in?

Dit is wat je krijgt:

– Een jaar lang toegang tot het COM & PLAY Programma: Bouw je A-merk. Een inhoudelijk supersterk programma waarbij je alles leert over je eigen merk bouwen en hoe je dit doorvoert in al je communicatie. Natuurlijk zitten er speelse twists in, want de tijd van online programma’s van saaie video’s waar je bij in slaap valt is natuurlijk voorbij 😉
– Een jaar lang maandelijks groepscalls waarin je al je vragen over branding aan me kunt stellen. Loop je ergens vast? Met mijn 15 jaar aan ervaring in de communicatie voor grote merken én personal brands heb ik altijd een goede oplossing voor je.

Hier ga je mee aan de slag:

Dit is wat het COM & PLAY Programma Bouw je A-merk inhoudt:

Inhoudelijk knallend programma

COM & PLAY Programma

Een inhoudelijk supermooi programma, met een twist. De kennis die relevant is voor jou die ik de afgelopen 15 jaar heb opgedaan zit erin. Dus: hoe bouw je je merk? En hoe trek je dit door in al je communicatie? 

Een mix van strategie en praktische tips en how to’s. En de perfecte combi tussen inhoud en goede energie, zodat je er echt lekker mee aan de slag gaat als je de video’s kijkt.

Je hebt een jaar toegang tot het programma en kunt er op je eigen tempo doorheen.

Calls van 60 minuten

Maandelijkse live groepscalls

Blinde vlekken. We hebben ze allemaal. Daarom help ik je graag ook persoonlijk bij het bouwen van je A-merk in de maandelijkse live groepscalls die we hebben.

Get ready voor een fijne maandelijke communicatie supercharger!

Get ready voor fun

Een COM & PLAY twist

Als je me kent dan weet je het… Ik houd van verrassende dingen. Van bijvoorbeeld een mystery offer waarbij ik ging schommelen op de hoogste schommel van de Benelux (A-dam Toren). No worries als je hoogtevrees hebt, zoiets ga ik nu niet meer doen.

Omdat je nu als je het programma koopt een insider bent, komt er een leuke verrassing aan. Een live meeting met heerlijk eten van mijn nicht Myrthel van @TheCulinaryBranch.

Get ready for fun!

Wat anderen zeggen…

“Bouw je A-merk heeft ervoor gezorgd dat ik nu veel beter mijn content en mijn branding kan neerzetten van mijn bedrijf. Ik heb helder waar ik voor sta, wat mijn kernwaarden zijn en welke rol ik heb ten opzichte van mijn volgers. Het is zo fijn om te weten dat ik nu met alles 1 verhaal vertel vanuit verschillende invalshoeken en ik mijn klanten en lezers kan boeien en inspireren met content  en promotiemateriaal dat ook echt aansluit.”

Carlijn Evers – Sign Your Design

Ondernemer en communicatieprofessional

Over Lisette

Moeder van twee meiden, ondernemer en communicatieprofessional met meer dan 15 jaar ervaring bij grote organisaties. That’s me. En oja, ik ben een neerlandicus die af en toe Engelse woorden en zinnen gebruikt.

Ik ben er voor de vernieuwers en de gamechangers. Die hun communicatie eens echt anders willen aanpakken. 

Ik heb communicatie interimklussen gedaan voor o.a. Nestlé, Nuon/Vattenfall en de UvA. Juist de combi van werken voor grote merken en ondernemers geeft mij veel energie.

Mijn werkwijze? Sharp, in a fun way. Omdat ik erin geloof dat je betere resultaten behaalt als je ergens met veel plezier aan werkt. Let’s COM & PLAY!

 

Dit is wat anderen zeggen over samenwerken met mij:

FAQ

Wat is de investering?

Geen €897, maar €597 voor een jaar toegang tot het programma en de Q&A’s, plus de 1-op-1 en de live meet-up.

Wie is je vader, wie is je moeder?

Mijn ouders zijn ondernemers en zitten in de fotografie. De zwart-witfoto’s op mijn site heeft mijn vader van mij gemaakt. Tof hè?!

Ik heb al best veel marketing- en communicatiekennis. Is het dan wel geschikt voor mij?

Yes, zeker! Veel van mijn klanten zijn zelf ook communicatieprofessional. Ik weet zeker dat mijn invalshoek jou weer verrast. Daarnaast kun je in de maandelijke groepscalls je vragen aan me stellen en dan krijg je concreet advies van mij. Dat helpt om je blinde vlek even weg te poetsen 😉

Kan ik in termijnen betalen?

Zeker! Deze optie zie je bij het afrekenen.

Hoe lang duren de groepscalls?

1 uur. Als blijkt dat er superveel vragen zijn, dan plan ik nog een extra uur in die maand.

Hoeveel ruimte is er voor persoonlijke vragen tijdens de calls?

Als je vooraf je vragen naar me toestuurt, dan heb ik een goed doordacht antwoord voor je 🙂 Je ontvangt nog een mail over hoe je je vragen kunt aanleveren.

Mijn klanten zijn managers van grote organisaties. Ik wil niets met felle kleuren of confetti op foto's...

No worries, we gaan echt kijken naar jouw dna en dat van je bedrijf. Ik ben juist enorm tegen copy pasten, dus je hoeft je echt niet druk te maken over dat ik alleen maar kopieën van mezelf maak. Integendeel…

Wanneer start het COM & PLAY Programma?

Vanaf 1 april staat het programma live, geen grap! Je hebt een jaar toegang tot het programma. Als je hem nu koopt, krijg je direct de inlog in je mail en kun je aan de slag.

Wat als ik erachter kom dat het niks voor me is?

Mail me binnen een week nadat je toegang hebt gekregen, dan krijg je zonder gedoe je geld terug.

Mijn vraag staat er niet tussen!

Blijf ademhalen, het komt goed. Stuur me even een mailtje op info@lisettemolenaar.com en ik kom er snel op terug.

Dit was de eerste groep.
Sta jij hier de volgende keer? 

#comandplay