fbpx

Projecten waar ik trots op ben…

Nestle

Corporate communicatie en PR-campagne van Wunda

Voor Nestlé begeleidde ik samen met de manager Corporate Communicatie van Nestlé Nederland en Fitzgerald de PR-campagne bij de introductie van WUNDA. WUNDA is een plantaardige melk gemaakt van erwteneiwit. Mijn rol: ervoor zorgen dat het PR-bureau haar werk kon doen in de breedste zin van het woord en het begeleiden van de interne actie om WUNDA onder de aandacht te brengen. Het resultaat: prachtige publicaties over WUNDA.

Nuon & Vattenfall

Rebranding van de social kanalen van Nuon naar Vattenfall

Nuon werd Vattenfall en deze rebranding moest natuurlijk ook op de eigen social kanalen doorgetrokken worden. Mijn rol: de rebranding van de social kanalen en de nieuwe contentstrategie voor de eigen kanalen samen met het reclamebureau bedenken en uitwerken.

Oostenburg

Nieuwe identiteit voor een nieuwe bruisende stadswijk in Amsterdam

Voor Oostenburg ontwikkelde ik samen met de afdeling Communicatie van Stadgenoot en Force 451/iODigital een nieuwe identiteit voor de wijk. Mijn rol: de rebranding begeleiden vanuit de kant van Oostenburg. Van de contenstrategie tot aan de fotoshoot en van het schrijven van de content voor de site tot aan de nieuwe identiteit in alle communicatiemiddelen doorvoeren.

UvA

Contentcreatie voor SPUI Magazine en nieuw alumniplatform

Voor de UvA schreef ik artikelen voor het SPUI Magazine, maakte ik een interviewreeks over diversiteit & inclusie en schreef ik artikelen voor de website van het Amsterdams Universiteitsfonds.