fbpx

COM & PLAY Supercharger Gamebook

Jaaaa, daar is ie dan: het COM & PLAY – Supercharger Gamebook. Het is echt iets nieuws in de branche. De rode draad: het communicatievak futureproof maken. Met inhoudelijk scherpe artikelen, op een fun manier.

Het gamebook is speciaal voor communicatieprofessionals én is stiekem ook superinteressant als je als ondernemer wil weten hoe je toffe communicatiestrategieën kunt toepassen.

Zet je schrap voor jouw supercharger voor je communicatie. Met artikelen waarmee je meteen aan de slag kan om je communicatie een kickstart te geven. Een toffe mix tussen theoretische invalshoeken en handige stappenplannen. Mijn taal- en communicatieantennes staan altijd aan, dus verwacht nieuwe invalshoeken en perspectieven.

Dit én meer vind je in het gamebook

  • Trends en ontwikkelingen in het communicatievak.
  • Te gekke communicatiecases. Nee, niet de Coolblue en de KLM. Écht toffe, verrassende cases.
  • Handige how to’s. Hoe maak je een goede communicatie- en contentstrategie?
  • Interviews met innovatieve comprofs en ondernemers.
  • Coole secret podcasts. Alleen voor de happy few die dit magazine hebben. Het gaat dus echt wel een laag dieper.

“Lees COM & PLAY en boost je communicatie. 115 knetterende, kleurrijke pagina’s vol inspiratie. Vakliteratuur, maar dan echt leuk.”

Ilja Mul - Communicatieadviseur

“Het COM & PLAY Supercharger Gamebook is een call to action voor de communicatieprofessional. Lisette is scherp, recht voor zijn raap en zet aan tot nadenken. 

Ben je zelf wel zichtbaar als communicatieprofessional? Ken je je doelgroep echt? Doe je in je werk edit copy of kom je met retegoede zelf bedachte ideeën? Wanneer heb je voor het laatst iets echt op een vernieuwende manier aangepakt?

In vlotte taal, met verfrissende interviews en fijne eye openers word je gestimuleerd om met vernieuwende blik (opnieuw) naar je vak als communicatie prof te kijken. Voor iedereen staat er wel iets in dit boek waar hij morgen mee aan de slag kan.

Daarom zeker de moeite waard om dit magazine te bestellen.”

Janet Kampen - Senior communicatieadviseur en trainer

“Het gamebook is een ontzettend mooi en kleurrijk magazine. Met veel interessante interviews met vrouwelijke communicatieprofessionals en heel veel goede voorbeeldcases en tips. Echt een aanrader!”

Anoek Schippers - LinkedIn Expert

Een sneak peak

Download nu een artikel uit het COM & PLAY Gamebook

Ik kan je natuurlijk vertellen hoe tof het COM & PLAY Supercharger GAmebook is. Het is natuurlijk veel leuker om dat zelf te zien.

Daarom kun je nu gratis een van mijn favo artikelen uit het gamebook downladen.

“Het magazine COM & Play leest niet alleen makkelijk weg, maar staat ook boordevol praktijkgerichte & toepasbare communicatie pointers die je direct in je business kunt implementeren, maar zet je vooral ook aan tot nadenken. En complimenten voor de vormgeving, een lust voor het oog.”

Anneke Drijver - Founder en CEO Improve Your Business English

“Wauw, wat een prachtig magazine! Met inhoudelijk scherpe artikelen. Geschreven met humor, heb gelachen tijdens het lezen.”

Marcia Korenhof - Marketeer

“Ook als geen communicatie- en marketingstrateeg is dit tijdschrift een geweldige aanrader! De kleuren, de vormgeven, de artikelen.

Het prikkelt en zet aan tot creativiteit. Ik werd vooral warm van “ WORDplay” hahaha, mooie woordspeling, maar het bewustzijn hoe ik woorden (en in mijn vakgebied vaak wat wollige taal) ook anders kan proberen in te zetten. Nu zoek ik druk naar een nieuw woord om de professional aan te spreken in zijn rol als professional… Dus ik heb werk te doen,

Bedankt voor de inspo!”

Summer Koster - Adviseur Sociaal Domein Online

Liever digitaal?

Gebruik je liever geen papier of woon je in het buitenland? Dan kun je de digitale versie van het gamebook hier bestellen.