fbpx

Hi, Ik ben lisette

Ik help organisaties en ondernemers met online content en social media. Als freelancer werk ik voor grote corporates, ZZP’ers en alles daartussenin

Mijn achtergrond? Ik heb meer dan 10 jaar werkervaring in de communicatie, heb Nederlands gestudeerd en een bachelor in Business Studies/Communicatie afgerond. Door die combinatie weet ik als geen ander hoe je een pakkende contentstrategie maakt en op een goede manier online zichtbaar bent. Ook heb ik gezien en zelf ervaren dat een goede zichtbaarheid enorm kan helpen bij het vinden van nieuwe klanten. 

Uiteraard ben ik zelf ook te vinden op social media:

Dit heb ik met een krop sla

Ik kom uit een handelsgezin. Eén van de leukste herinneringen uit mijn jeugd was dat ik met mijn ouders en zus naar de Broekerveiling ging. Die veilingklok, het spel van kopen en verkopen. We gingen toen naar huis met een veel te dure krop sla, maar mijn liefde voor handel was wél geboren. Het was dan ook een kwestie van tijd dat ik voor mezelf begon.

Sinds 2015 sta ik ingeschreven bij de KvK, toen nog naast een baan in loondienst. Vanaf 2019 werk ik volledig in en aan mijn eigen bedrijf.  

Dit zijn mijn opdrachtgevers

Een greep uit de opdrachtgevers voor wie ik werk of gewerkt heb:

Nuon/Vattenfall, Universiteit van Amsterdam, UWV, Lemming Film, Pure Life Geboortefotografie, Doen Waar Je Goed In Bent, Recruitment&CO.

Tijd voor een spelletje!

Work hard, play hard. Daar hou ik van. Daarom in quizvorm nog wat meer over mij: