fbpx

Het begon allemaal met
een krop sla…

Ik ben Lisette Molenaar-Oerlemans en kom uit een handelsgezin. Eén van de leukste herinneringen uit mijn jeugd was dat ik met mijn ouders en zus naar de Broekerveiling ging. Die veilingklok, het spel van kopen en verkopen. We gingen toen naar huis met een veel te dure krop sla, maar mijn liefde voor handel was wél geboren. Het was dan ook een kwestie van tijd dat ik voor mezelf begon.

Sinds 2015 sta ik ingeschreven bij de KvK, toen nog naast een baan in loondienst. Vanaf 2019 werk ik volledig in en aan mijn eigen bedrijf.  

Ondernemen is mijn passie, communicatie mijn vak

Nieuwe dingen creëren, mezelf ontwikkelen en dingen voor elkaar krijgen. Dat is waar ik zo ontzettend blij van word! En dat staat dus ook centraal in alles wat ik doe.

Het communicatievak leerde ik in loondienst. Inmiddels heb ik bijna 15 jaar ervaring in de communicatie. Mijn achtergrond?

Ik begon ooit als communicatiemedewerker bij een woningcorporatie. Daarna maakte ik de switch naar online communicatie en begon met interimopdrachten.

Ik was verantwoordelijk voor de eigen social kanalen van Nuon/Vattenfall tijdens de naamswijziging, maakte veel content voor de UvA en werkte mee aan PR-campagnes van Nestlé. En ik hielp ondernemers met hun communicatie en onderscheidende teksten. Lees hier meer over de projecten waar ik trots op ben.

Ik ben een taalfreak, heb een Master of Arts door mijn studie Nederlands en deed een bachelor in Business Studies/Communicatie. Die combinatie maakt dat ik altijd breder kijk naar taal, communicatie en teksten.  

 

5 random feitjes over mij

1. Mijn opa en oma van mijn moeders kant kwamen uit Indonesië. Ik ben opgegroeid met wekelijks een fantastische rijsttafel. En ja, ik hou van spekkoek en begin ieder gerecht met een uitje en knoflook.

2. De eerste paar dagen van mijn leven heette ik Daphne. Inmiddels luister ik als ik Lisette of Lis hoor. 

3. Ik heb Nederlands gestudeerd maar lees nooit literaire boeken. Ik heb tijdens mijn studie vakkundig alle literatuurvakken ontweken.

4. Ik maakte ooit radio bij BNN. De allereerste reportage die ik maakte ging over de introductie van de OV-chipkaart. Daarvoor checkte ik 5 manieren waarop je de poortjes kon omzeilen: eronder door, eroverheen etc… 

5. Ik ben getrouwd met mijn jeugdliefde, we zijn samen sinds ik 16 ben. We hebben twee dochters: Celina en Katie.

 

Dit zeggen anderen:

“Lisette heeft een frisse blik om naar teksten en content te kijken. Ze is sterk in het meedenken van een boodschap naar heldere tekst. En komt zelf met nieuwe ideeën of invalshoeken, waar ik nog niet aan gedacht had. Echt een aanvulling!”

Caroline van Oppen
www.recruitmentenco.nl

“Bij Lisette hebben we gevonden waar we naar op zoek waren. Ze levert kwaliteit, is professioneel en altijd bereid om mee te denken. Ze onderneemt uit passie en altijd met een glimlach.”

Mirjam Cremer
www.purelifegeboortefotografie.nl