fbpx

Een schrijfstijl zo uniek als je vingerafdruk, vanuit je dna

Fingerprint 

copywriting

 

Laten we samen werken aan jouw killer copy! Aan het eind van het programma heb je je tone of voice ontdekt en kun je die toepassen in je teksten.

Wat dat concreet inhoudt? Je hebt je websiteteksten herschreven en 10 social posts klaarstaan. Op zo’n manier dat anderen jóu herkennen in die teksten. Want onderscheidend zijn in je communicatie is zo belangrijk in de online wereld waarin we leven. Copy waarin jouw energie voelbaar is, is een essentieel onderdeel van een goede personal branding.


Hoe zou het zijn als…

Je teksten zo onderscheidend zijn dat iedereen jóu erin herkent, ook als je naam er niet boven staat?

Je nooit meer hoeft te zoeken naar woorden als je praat of schrijft over waar je voor staat en wat je aanbiedt? 

Je weet hoe je de juiste toon in je teksten aanslaat?

Je weet welke woorden het beste bij jou passen?

Je weet welke invalshoek je kiest voor je teksten?

Je met veel plezier schrijft, omdat je weet hoe je een goede tekst schrijft?

Fingerprint Copywriting is voor jou perfect als…

 • Je een ondernemer bent en ontzettend goed bent in je vak
 • Je regelmatig moeite hebt met teksten schrijven
 • Je het lastig vindt om authentiek te zijn in je communicatie
 • Je bezig bent met een rebranding, je iets tofs wil lanceren dit najaar óf net bent gaan ondernemen

Fingerprint Copywriting is niet voor jou als…

 • Je geen tijd wil investeren om je schrijfstijl te verbeteren
 • Je niet actief wil zijn op social media

Als ondernemer weet je al
dat het belangrijk is om je te onderscheiden – ook in je teksten

Alleen door consistent en onderscheidend te zijn, kun je opvallen in deze wereld waarin we superveel prikkels krijgen. Dat weet je al, dus daar ga ik je niet meer van overtuigen. Maar heb je er weleens over nagedacht welke rol taal en tekst hierin spelen? Dit weet je misschien nog niet:

 Grote merken werken met een tone of voice handboek. Hierin staat wat ze wél en niet opschrijven. Waarom doen ze dit? Omdat de kracht zit in herhaling: als je vaak hetzelfde zegt, gaan mensen het onthouden. Ik zie deze manier van naar taal en tekst kijken nog weinig terug bij ondernemers, terwijl dit wel dé manier is om je in je teksten te onderscheiden.

Als je een lijst hebt met woorden en zinnen die je altijd kunt gebruiken, wordt schrijven veel makkelijker én leuker. Dan hoef je minder tijd te besteden aan schrijven, nooit meer te zoeken naar woorden en krijg je er meer plezier in.

Schrijven ontzettend leuk kan zijn? Dat wil ik je graag laten ervaren!

 

“Maar dan huur je toch even iemand in die je teksten schrijft?” 

Misschien heb je dat advies weleens gekregen. Maar alles meteen uitbesteden is niet het handigst. Je kunt het pas echt goed aan iemand anders overlaten als je je eigen stijl van communiceren hebt uitgevogeld. Waarom?

Door (in ieder geval in het begin) je eigen teksten te schrijven leer je meer over je doelgroep en in welke taal je het beste met ze kunt spreken. Hiermee til je je (online) communicatie naar een hoger niveau.

Je moet in deze tijd authentiek communiceren. Dat lukt alleen als je helder hebt waar je voor staat en welke taal je hierbij gebruikt. Anders krijg je een tekst zoals je die bij iedereen ziet. Door je positionering en eigen manier van communiceren te kennen en een tone of voice handboek te hebben, word je onderscheidend. Eerst zelf de basis op orde, dan pas uitbesteden. Want dan kun je andere mensen teksten voor jou laten schrijven op een manier dat je (potentiële) klanten niet eens merken dat jij het niet hebt geschreven.

4 redenen waarom schrijven op een onderscheidende manier lastig kan zijn:

 • Je hebt geleerd om templates en formats van andere ‘succesvolle’ ondernemers te gebruiken, maar je weet niet zo goed hoe je je eigen tone of voice, taal en manier van schrijven erin moet verwerken. 
 • Je hebt iemand anders teksten voor je laten maken, maar ze klinken niet 100% jou. Bovendien herkennen mensen jou er niet in, je teksten en taalgebruik zijn niet onderscheidend.
 • Je hebt veel geschreven maar het gaat nog alle kanten op. Je mist een duidelijke koers in je teksten.
 • Omdat je niet goed weet hoe en wat je moet schrijven, heb je allemaal halve stukken geschreven. Je hebt een database met halve blogs, social posts, nieuwsbrieven etc. Daaruit blijkt: je hebt het vooral uitgesteld…

Zij gingen je voor…

“Door Fingerprint Copywriting ben ik tot het inzicht gekomen welke schrijfstijl bij mij past. Ik geloof niet dat ik daaruit was gekomen als ik hier niet aan mee had gedaan.”

Marielle van Leeuwen – Fika Design
www.fikadesign.nl

“Ik vond de cursus van Lisette heel erg leerzaam! De combinatie van frisse, vlotte en praktische masterclasses in een groep en 1-op-1 sessies werkte voor mij heel fijn.

Er was veel ruimte om vragen te stellen en Lisette kwam altijd met voorbeelden waar ik persoonlijk ook echt iets aan had.

Het was een zoektocht naar mezelf en wat ik wil uitstralen, soms frustrerend omdat het eerst heel veel is/lijkt. In het begin had ik twijfels over wat nou echt Maaike is. Met een beetje geduld en gewoon doen bracht ik samen met Lisette meer vorm en eigenheid in mijn content. Het voelt nu echt als “van mij”.

Lisette vond ik als coach heel erg meedenkend, creatief, flexibel en scherp. Ik werd echt aan het denken gezet. En ze heeft gewoon een heerlijke vibe om mee samen te werken. Dank je wel!”

Maaike Verberg – Transformatiecoach
www.maaikeverberg.nl

“Fingerprint Copywriting was voor mij een verrijking! Het was voor mij boven verwachting. Ik kijk nu anders naar teksten en weet wat voor teksten bij mij passen.”

Ritha Visser
Transcultureel systeemtherapeut

Ben je klaar voor jouw onderscheidende schrijfstijl?

dan is hier: 

Fingerprint copywriting! 

Een schrijfstijl die net zo uniek is als je eigen vingerafdruk. Dat is waar Fingerprint copywriting om draait: je vindt als het ware jouw unieke taalafdruk. Binnen vier weken ontwikkel je de taal van je jouw personal brand, zodat je nooit meer hoeft te zoeken naar woorden. Op een vrolijke en luchtige manier, want daar hou ik van. 

Alles wat ik heb geleerd tijdens meer dan 10 jaar werkervaring in het communicatievak en tijdens mijn studies (Nederlands en Communicatie) heb ik gestopt in dit programma. Nou niet alles, maar alles wat voor jou relevant is.

Voordat je meedoet aan Fingerprint copywriting:

 • Vind je het lastig om in je teksten onderscheidend te zijn. Je hebt het gevoel alsof je klinkt als ieder ander.
 • Weet je niet zo goed welke toon je wil aanslaan. En al helemaal niet hoe je dit doet. Het resultaat: mensen herkennen jou niet in je teksten.
 • Heb je een database van halve teksten, social posts, blogs etc. Hieruit blijkt je uitstelgedrag als het gaat om het schrijven van teksten.

Als je mee hebt gedaan aan Fingerprint copywriting:

 • Heb je op één A4 een mooie woordenlijst en zinnen die je altijd kunt gebruiken en die je helpen bij je positionering.
 • Ben je onderscheidend in je teksten en in je taalgebruik. Mensen herkennen jou op je schrijfstijl. Ook als er boven je social post geen afzender staat, weten mensen dat de post van jou is.
 • Weet je waarover je gaat schrijven en hoef je niet meer te zoeken naar woorden. Je weet de juiste toon aan te slaan.
 • Stel je het maken van teksten niet meer uit, maar ga je met veel plezier en energie aan de slag. Je maakt eindelijk je blogs, nieuwsbrieven en social posts ook echt af.
 • Besteed je het schrijven op een goede manier uit, want met je tone of voice handboek kan je team meteen aan de slag.
 • Heb je een goede basis voor al je geschreven content zoals blogs, pr, social posts en reacties op social etc. Maar ook als voice de standaard is geworden, kun je deze taal van je personal brand nog steeds ontzettend goed inzetten in podcasts, stories en gesprekken op Clubhouse. 

Alle stappen op een rij

Week 1:
Een live online masterclass over hoe grote merken en andere ondernemers taal gebruiken. Ik deel coole copy cases. Welk type merk gebruikt wat voor taal? Ik geef je een framework zodat je zelf kunt zien wat voor type merk jij bent.

Week 2: 
Een live online masterclass over welke tone of voice en taal past bij ieder type merk. Ik heb canvassen van welke woorden deze merktypen gebruiken. Die gaan je helpen bij het ontwikkelen van jouw eigen onderscheidende schrijfstijl.

Week 3:
Tijd voor een 1-op-1 Zoom-call. De standaard canvassen die ik heb zijn een mooi uitgangspunt, maar om onderscheidend te zijn gaan we de standaard mixen met de taal van jouw doelgroep en van jou.

Week 4: 
Een live online masterclass over hoe je nu komt tot een een A4 van de taal van jouw bedrijf en hoe je deze in je teksten gebruikt. 

Goed om te weten:

– Het worden geen saaie masterclasses. Daar kan ik zelf namelijk ook niet tegen. Ik zorg ervoor dat het fun wordt. Met hier en daar een verrassing 😉
– Je krijgt de opnames van alle masterclasses. Ook als je er niet bij kan zijn beantwoord ik je vragen. De masterclasses zijn op maandagavond van 19.30-20.30 uur.
– Tijdens de vier weken van het programma kun je onbeperkt je vragen over tekst en taal naar me mailen en dan krijg je er snel antwoord op.

Meer fun in een groep

In dit groepsprogramma van 4 weken ontwikkel je je eigen schrijfstijl en ontdek je de taal van jouw personal brand. Op een verrassende, leuke manier. Want saaiheid hebben we de afgelopen tijd al genoeg gehad 😉

Ik garandeer je dat je blij bent met Fingerprint copywriting

Ik weet dat dit programma waardevol is. Misschien twijfel je nog of denk je: wat als het niet is wat ik ervan had verwacht?

Daarom geef ik je de garantie dat je blij bent met het programma en je binnen vier weken je unieke schrijfstijl vindt. Als je actief mee hebt gedaan, alle opdrachten hebt gedaan en het brengt je niet wat je had gehoopt, dan krijg je je geld terug. Zonder vragen of discussie, maar wel alleen als je ook écht mee hebt gedaan (=minimaal 80% van de masterclasses gevolgd en de bijbehorende opdrachten gedaan). 

Dus; of je bent tevreden en blij met de resultaten, Of je krijgt je geld terug. Kopen zonder risico dus. 

Waarom ik dit doe? Ik vind het tijd dat we in Nederland hetzelfde serviceniveau krijgen als in de VS. Wat je koopt moet goed zijn, zo simpel is het 🙂

Wat je krijgt op een rij:

Als je je nu aanmeldt krijg je: 

 Het programma Fingerprint copywriting: 

– 4 live masterclasses
– Eén 1-op-1
– de opnames van alle masterclasses

Waarde: €997

Bonus 1: Onbeperkt al je vragen per mail

– Tijdens de vier weken van het programma kun je onbeperkt je vragen over tekst en taal naar me mailen en dan krijg je er snel antwoord op.

Waarde: €97

Bonus 2: Een maand na afloop feedback op een tekst

– Na een maand hebben we nog even contact over een tekst die je hebt geschreven.

Waarde: €97

 

 

"

Als je je vandaag aanmeldt...

 Krijg je het Fingerprint copywriting programma en de bonussen niet voor €1191, maar voor €597. 

Over mij: ondernemende neerlandica en taalfreak

Ik ben Lisette en ik heb grote liefde voor taal. Ik heb Nederlands gestudeerd en meer dan 10 jaar ervaring in de communicatie. Ik schreef teksten voor grote organisaties als Nuon/Vattenfall, de UvA en Nestlé. En ik hielp tientallen ondernemers met content voor hun social media en website. 

Ik ben energiek, vrolijk en geloof erin dat de beste dingen ontstaan bij een juiste combinatie van lol hebben, doelgericht ondernemen én inhoudelijk met je vak bezig zijn. Let the fun begin!

 

 

 

 

Maar wacht! Ik heb nog een vraag…

Wanneer start het?

Als je je nu aanmeldt krijg je binnen een paar minuten een mail met de inlog voor de online omgeving. Je kunt dus nú meteen starten!

Hoeveel tijd kost het hele programma me?

Als je alle video's bekijkt ben je ongeveer een half uur aan het kijken. Ik raad je aan om dat ook echt even te doen. Na dat half uur  kun je dan in een snel tempo met de structuur aan de slag om je salespagina te schrijven. 

Hoe lang heb ik toegang?

Je hebt toegang tot het product zolang het bestaat. Voordat ik het ooit verwijder mail ik je een download van alles. Je hebt dus eigenlijk levenslang toegang.

Is het een online cursus of meer een template?

Het is een hele compacte cursus met video's van in totaal 30 minuten. Het belangrijkste is de template, een soort sjabloon voor de structuur van een salespagina. Die vul je in om een knaller van een salespagina te maken. 

Wat als ik niet blij ben met het resultaat?

Ik ben ervan overtuigd dat dit programma goed is. Daarom geef ik je een niet goed, geld terug garantie. De voorwaarde daarvoor is wel dat je actief mee hebt gedaan. Dat betekent: 80% van de masterclasses gevolgd en de 'opdrachten' gedaan.

Ik twijfel nog.. Wat nu?

Druk maar op de knoop knop 😉 Want als je het niks vindt krijg je je geld terug.

Wat anderen zeggen

“Bij Lisette hebben we gevonden waar we naar op zoek waren. Ze levert kwaliteit, is professioneel en altijd bereid om mee te denken. Ze onderneemt uit passie en altijd met een glimlach.”

Mirjam Cremer – Pure Life Geboortefotografie
www.purelifegeboortefotografie.nl

“Lisette is zo’n iemand die makkelijk een gezellige sfeer neerzet, en dan is ze ook nog goed in wat ze doet! Toen ik aan Fingerprint Copywriting begon, wist ik niet zeker of er echt iets bestond als een persoonlijke schrijfstijl. Maar doordat Lisette me goede handvaten geeft en de juiste vragen stelt over wat ik wil, vind ik het nu heel makkelijk om mijn teksten te schrijven en ik krijg er leuke reacties op.”

Grada Snijder – Kunstenaar
www.gradasnijder.nl

“Lisette zet krachtige teksten neer. Ze heeft als neerlandica een uitstekende kennis van de Nederlandse taal. Daarnaast heeft ze een hele ondernemende instelling en boekt ze snel resultaat.”

Janet Kampen – Eigen Haard en Coachgarage
www.eigenhaard.nl en www.coachgarage.nl